Як працює виноробство

Як працює виноробство. Вино - це алкогольний напій, що отримується з винограду шляхом ферментації, багато в чому аналогічна тій, як пиво виходить з ферментації зерен. На відміну від пива, провина не газовані (крім шампанського та ігристих вин). Вы можете выбрать и заказать все для виноделия по выгодной и не дорогой цене, без накруток и переплат. У них також приблизно вдвічі більше алкоголю в пиві. У цій статті ми розглянемо етапи захоплюючого процесу виготовлення вина. Виноград відноситься до ботанічного сімейства vitaceae, з яких існує багато видів. Види, які найбільш широко використовуються у виробництві вина, це Vitis labrusca і, особливо, Vitis vinifera, який довгий час був найбільш широко використовуваним винним виноградом у всьому світі.

Теорія про те, що вино було виявлено випадково, швидше за все правильна, тому що винний виноград містить всі необхідні для вина інгредієнти, включаючи м'якоть, сік і насіння, які містять всі кислоти, цукру, дубильні речовини, мінерали і вітаміни, які містяться у вині . Як природний процес, морозна шкірка винограду, звана «цвітінням», вловлює повітряні дріжджі і ферменти, які зброджують виноградний сік в вино.

Вирощування винограду для виробництва вина називається "виноградарством". Урожай, що збирається восени, може варіюватися за кольором від блідо-жовтого до насиченого зеленого до рубіново-червоного.

Вино можна зробити вдома, а також на малих, середніх або великих виноробнях, використовуючи аналогічні методи. Вино виготовляється з різними смаками, з різним ступенем солодощі або сухості, а також міцністю і якістю алкоголю. Як правило, сила, колір і смак вина контролюються в процесі ферментації.

Вино характеризується кольором: білим, рожевим або рожевим і червоним, а вміст алкоголю може варіюватися від 10 до 14 відсотків. Типи вина можна розділити на чотири широкі категорії: столові, ігристі, кріплені та ароматні. Столові вина включають в себе ряд червоних, білих і рожевих вин; ігристі вина включають шампанське та інші "ігристі" вина; ароматичні вина містять фрукти, рослини і квіти; і кріплені вина - це столові вина з додаванням бренді або іншого алкоголю.

Назва вина майже завжди відбувається з одного з трьох джерел: назва основного винограду, з якого воно було виготовлено, географічний район, з якого воно проводиться, або - в разі традиційно кращих вин - з конкретного виноградника або ділянку грунту. Рік, в якому виробляється вино, надрукований тільки на пляшках, витриманих протягом двох або більше років; ті, хто у віці менше, не зважають гідними побачення. Винні роки відомі як "вінтажні вина" або "вінтажні роки". Хоча деякі вина вважаються хорошими чи поганими залежно від року їх виробництва, це може варіюватися в залежності від місцевості.

Copyright © . All Rights Reserved